Έξοδα αποστολής

2011-10-12 17:54

Επιλέξτε τα κοσμήματα που σας αρέσουν και αποκτήστετα χωρίς καμιά επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, εάν οι αγορές σας υπαερβαίνουν τα 30.00 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 2.00 εως 4.00.

—————

Πίσω


Επαφή

Jewelleryhandmade

Facebook: Χειροποίητα Κοσμήματα (Κική)


Τρόποι παραγγελίας


1. Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα καθένα από τα προιόντα μας, πατώντας την ένδειξη "Αγοράστε", που βλέπετε δίπλα από κάθε προιόν. Η επίλογή του προιόντος προστίθετε αυτόματα στο καλάθι σας.

2. Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση kosmimakiki@gmail.com, γράφοντας την κατηγορία,  τον αριθμό και το όνομα του προιόντος που θέλετε να αποκτήσετε.(π.χ Ειδικές προσφορές, AD14., σκουλαρίκι "Σταυρός" με χάντρες.

3. Στέλνοντας μύνημα στο facebook (inbox) στη σελίδα Χειροποίητα Κοσμήματα (Κική), γράφοντας την κατηγορία,  τον αριθμό και το όνομα του προιόντος που θέλετε να αποκτήσετε. (π.χ Ειδικές προσφορές, AD14, σκουλαρίκι "Σταυρός" με χάντρες).

    Στο facebook θα βρείτε κι άλλα προιόντα τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε μόνο με μήνυμα ή στο inbox ή e-mail.

 


Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή τοις μετρητοίς του αντίίτίμου των κοσμημάτων που επιλέξατε,κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το ταχυδρομείο.