Σχετικά με μας

Αυτή η σελίδα περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το web project, σχετικά με τις δουλειές σας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες, που εσείς προσφέρετε. Εστιάστε στην ποιότητά σας, περιγράψτε την ιστορία της εταιρείας σας, τα διπλώματα και τα βραβεία σας.

Μπορείτε να τονίσετε σπουδαίες πληροφορίες ή ανακοινώσεις σε κείμενα σαν κι αυτό.


Τρόποι παραγγελίας


1. Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα καθένα από τα προιόντα μας, πατώντας την ένδειξη "Αγοράστε", που βλέπετε δίπλα από κάθε προιόν. Η επίλογή του προιόντος προστίθετε αυτόματα στο καλάθι σας.

2. Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση kosmimakiki@gmail.com, γράφοντας την κατηγορία,  τον αριθμό και το όνομα του προιόντος που θέλετε να αποκτήσετε.(π.χ Ειδικές προσφορές, AD14., σκουλαρίκι "Σταυρός" με χάντρες.

3. Στέλνοντας μύνημα στο facebook (inbox) στη σελίδα Χειροποίητα Κοσμήματα (Κική), γράφοντας την κατηγορία,  τον αριθμό και το όνομα του προιόντος που θέλετε να αποκτήσετε. (π.χ Ειδικές προσφορές, AD14, σκουλαρίκι "Σταυρός" με χάντρες).

    Στο facebook θα βρείτε κι άλλα προιόντα τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε μόνο με μήνυμα ή στο inbox ή e-mail.

 


Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή τοις μετρητοίς του αντίίτίμου των κοσμημάτων που επιλέξατε,κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το ταχυδρομείο.
Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να περιγράψετε το ιστορικό του σχεδίου και να δώσετε λόγους για τη δημιουργία του. Είναι βολικό να αναφέρετε τους ακρογωνιαίους λίθους του σχεδίου και να τιμήσετε τους συμμετέχοντες.


Οι χρήστες μας

Εδώ μπορείτε να περιγράψετε ένα χαρακτηριστικό χρήστη και γιατί αυτό το project είναι σημαντικό σε αυτόν. Καλό είναι να δώσετε κίνητρα στους επισκέπτες σας ώστε να επανέλθουν στην ιστοσελίδα σας.